Åben Platform strategi

Strategi

Vi har defineret en “åben platform strategi” for vores Smart Center løsning. Vores Smart Center er nu åben for at kunne integrere data fra andre velfærdsteknologiske enheder. 

Det betyder, at observations -og hændelses data fra velfærdsteknologien bliver automatisk registeret og vil understøtte arbejdsprocesserne i forbindelse med plejen og de indrapportede observationer der er registeret på borgeren foretaget af plejepersonalet.

Kombinationen af automatiske og manuelle registeret observations data vil blive vist i oversigts visninger, APP’s og i EOJ-systemer.  

Alerto

Et første eksempel på denne strategi er samarbejdet med sensorvirksomheden Alerto, som du kan læse mere om her:

Samarbejde

Men strategien favner bredere end dette samarbejde. Smart Center er åben for input fra andre leverandører som f.eks. leverer intelligente drikkeglas, døgnrytmemålinger, ble-sensorer, T-Shirts med måling af vitale parametre, eller hvad der ellers tilbydes af værktøjer til observationer af borgernes tilstande.

Ved at samle al input i Smart Center skal plejepersonalet kun forholde sig til ét samlet borgeroverblik, som er tilgængeligt både på store skærme og mobile enheder. 

Samtidig integrerer vi de nye typer af data ind i kommunernes omsorgssystemer (EOJ) på samme vis, som vi gør med vore ”egne data”. 

Den åbne platform strategi betyder også at vi gør det muligt at trække data ud af Smart Center og aflevere det til dataanalyse i andre systemer. Det giver kommunerne bedre muligheder for at blive klogere på arbejdsmetoder, indsatser og prioriteringer.

Er du leverandør af velfærdsteknologi til pleje- og omsorgssektoren eller arbejder du med velfærdsteknologi i en kommune, og tænker at det kunne være interessant at samle al borgerrelevant information i én oversigtsløsning, så hører vi meget gerne fra dig.

Hør her Mikkel fortælle om Pallas Åben Platform strategi