Pallas Informatik A/S

LIDT OM OS

Pallas Informatik er first mover på digitalisering af arbejdsgange og processer i ældre omsorgen. Vores innovative digitale løsninger skaber struktur og reducerer tidsforbrug i plejepersonalets arbejde således at borgere oplever en bedre omsorg og pleje, mens kommunen opnår effektivitetsbesparelser der stiller dem bedre til at løse fremtidens udfordringer på ældreområdet.

 

KORT OM - PALLAS CARE DIGITALE PRODUKTER

Digital Tidlig Opsporing

Tidlig Opsporing består af registrering hos borgeren med smartphone/tablet, hvorefter informationerne sendes direkte til oversigtstavlen. Registreringerne er enkle at foretage via. tekst og ikoner.

Tidlig Opsporing kan leveres både med integration og uden integration. Integrationen indebære hentning af brugere, borgere, områder/distrikter og knytningen imellem. Såfremt at de enkelte skemaer eksisterer i omsorgssystemet, så kan vi integrere til skemaerne (f.eks. TO - Hjulet og TOBS).
 

Grundmodul:

 

Tillægsmoduler:

 

Alle moduler er udviklet i samarbejde med kunderne, og det er vigtigt for os, at vi altid tilpasser løsninger til den enkelte kommune.

* Tillægsmoduler som følger med ved køb af TO - grundmodul.

Klik her for at læse mere om Pallas Care Digital Tidlig Opsporing og tillægmoduler

 

Brøset

Brøset er et screeningsværktøj til forebyggelse af vold. Her kan personalet, lave deres risikovurdering af borgere/beboere og oprette Handleplan for den enkelte borger/beboer.

Brøset er udviklet primært til psykiatriske bosteder.

Brøset kan leveres både med integration og uden integration til omsorgssystemet. Såfremt Brøset er tilgængelig som skema i omsorgssystemet, så kan vi integrere til skemaet.

 

LINKS

Læs mere om Pallas Care digitale løsninger på vores hjemmeside

Find os også på www.comdia.com