Logo-Chronolife-w-Claim

Smart shirts fra Chronolife

Chronolifes ekspertise ligger i udrulning af personlige, nøglefærdige programmer til fjernovervågning af sundhedstilstanden for patienter og personer i risikozonen.

Takket være Chronolifes egne såvel som 3. parts tilsluttede enheder, brugervenlige applikationer og en åben, sikker platform, designer de skræddersyede tjenester, der garanterer kontinuerlig overvågning i virkelighedens tilstand. Fra dataindsamling til visualisering, herunder hjælpetjenester såsom holdtræning og logistik, er Chronolife din ideelle partner til at forbedre sundheden for dine patienter eller personer i risikogruppen.

Læs mere her https://www.chronolife.net/

Smart shirts

Keesense_shirt

Keesense

Chronolifes fjernovervågningsløsning for patienten er baseret på Chronolifes bærbare medicinske enhed (CE IIa*), Keesense dens tilknyttede smartphone-app og en partner-fjernovervågningsplatform til at administrere dashboards og advarsler.

Den bæres i form af en komfortabel, fuldt maskinvaskbar t-shirt, der kontinuerligt samler 6 fysiologiske parametre, hvilket giver adgang til rådata og kvalitetsindikatorer (elektrokardiogram, hudtemperatur, thorax- og abdominal respiration, fysisk aktivitet og thoraximpedans).

Løsningen kan ordineres af sundhedspersonale for at støtte deres patienter gennem hele deres plejerejse ved at fjernovervåge udviklingen af ​​deres helbredsstatus (kardiologi, pneumologi, covid og onkologiområder).

Det kan også bruges til at bestemme virkningen af ​​lægemiddelterapi i næsten realtid som en del af terapeutiske effektivitetsprogrammer.

*Keesense-løsningen, fremstillet af Chronolife, er designet til kontinuerlig overvågning af fysiologiske parametre. Dette medicinske udstyr er et reguleret sundhedsprodukt og er CE-mærket (i overensstemmelse med det europæiske direktiv 92/43/EC). Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt. Keesense er i gang med at blive certificeret i henhold til kravene i den nye forordning om medicinsk udstyr (2017/745/EU). oktober 2023.

Smart Textile

Smart Textile

Smart Textile er en CE-mærket og FCC-godkendt løsning baseret på en komfortabel og fuldt maskinvaskbar bærbar t-shirt-enhed, en smartphone-applikation og en webportal til datavisualisering og rapporter.

Den bærbare t-shirt-enhed sporer kontinuerligt 20+ fysiologiske parametre og sundhedsindikatorer** under virkelige forhold. Derfor understøtter løsningen en række forskellige use cases, såsom sundhed på arbejdspladsen, arbejdstagernes sikkerhed eller aldring på plads.

Smart Textile-mobilapplikationen og webplatformen er fuldstændig åbne og ikke-eksklusive og kan således integrere data fra en række tredjepartsenheder (f.eks. pulsoximeter, tensiometer osv.). Derudover kan Chronolife interface sin bærbare og mobile applikation med forskellige webportaler på en måde, der er fuldt tilpasset kundens behov.

** Chronolife Smart Textile-løsningen er ikke beregnet som enhed til diagnosticering, overvågning eller andre behandlingsformål. Tjenester er på ingen måde beregnet til at tjene som en diagnostisk service eller platform, at give sikkerhed med hensyn til diagnose, at anbefale en bestemt terapi eller på anden måde at erstatte den kliniske professionelle bedømmelse af en kvalificeret sundhedsperson.

Succeshistorier

  • “Keesense er teknologisk overlegen i forhold til sine forgængere. Indtil nu var vi begrænset til at overvåge en eller to fysiologiske parametre. Nu kan Keesense overvåge flere parametre samtidigt, hvilket gør os i stand til at overveje bedre terapeutiske muligheder.”

Laurent Sebbag
Head of Heart Failure & Transplantation,
Louis Pradel hospital, Bron, HCL FR

  • Chronolife lancerer sit nye tilbud, der integrerer Garmin wearables for at forbedre udsatte personers sundhed og velvære [Læs mere]
  • Chronolife annoncerer et strategisk partnerskab med SAMI Advanced Electronics i Saudi-Arabien om udvikling og implementering af en wearable (enhed) til at overvåge fysiologiske data til forebyggelse og reduktion af sundhedsrisici for arbejdere og operatører i marken [Læs mere]
  • Rigshospitalet, Danmarks hovedhospital med base i København, samarbejdede med Chronolife om en klinisk undersøgelse i onkologi [Læs mere]

Chronolifes anderkendelser og priser

Chronolife_anderkendelse_01
Chronolife_anderkendelse_02
Chronolife_anderkendelse_03
Chronolife_anderkendelse_05
Chronolife_anderkendelse_06
da_DK

Login