December 2021

Spændende messe og nye partnerskaber i støbeskeen

Så er året ved at nå til ende, og i dette nyhedsbrev vil vi fortælle lidt om de spændende bekendtskaber, som vi stiftede på Health & Rehab-messen i november, der bl.a. resulterede i en lille julegave til SOSU-uddannelserne, og så vil vi løfte lidt af sløret for, hvad 2022 kommer til at bringe af nye, relevante partnerskaber.

Gratis demo-version af Smart Center til SOSU-uddannelserne

Først og fremmest, mange tak til de af jer, som vi mødte i Bella Centeret på Health & Rehab-messen. Det er altid interessant at høre jeres meninger om vores produkter, og samtalerne har udmøntet sig i en række dialoger, som vi glæder os til at arbejde videre med.

Én af disse dialoger kom ud af, at vi fik besøg af flere SOSU-elever, som genkendte vores Smart Center fra deres praktiktid. De forklarede, hvor glade de var for løsningen, da den var virkelig brugbar i deres arbejde.

Samtidig talte vi med en række undervisere på SOSU-uddannelserne, som så en reel mulighed for at bruge vores Smart Center demo til at vise eleverne, hvordan digital velfærdsteknologi kan virke i praksis.

Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at alle SOSU-uddannelserne nu kan få gratis adgang til vores demo-version af Smart Center, så elever og undervisere får et relevant værktøj at arbejde med i undervisningen.

Som sagt, så er vi allerede i dialog med en række skoler, men ønsker du også at bruge Smart Center i undervisningen, så kontakt Mikkel Møller.

2022 kommer til at byde på nye, interessante partnerskaber

I år har vi været glade for at kunne introducere muligheden for at integrere Alertos smart-sensorer med Smart Center. Men vores tanker om at gøre Smart Center til en åben platform for al relevant teknologi, der kan understøtte en god og sikker pleje, er allerede ved at manifestere sig i flere, nye integrationer, som vi glæder os til at fortælle jer om i fremtiden.

Tænk i banerne af, at SOSU-assistenter får brugbar viden lige ved hånden, når de skal give borgeren medicin; tøj, der kan observere borgerens vejrtrækning og hjerterytme; og løsninger, der skal være med til at forebygge alvorlige tandproblemer. Det er i hvert fald et par af de ting, som vi arbejder på at kunne tilbyde som en del af Smart Center i det kommende år.

Sidst, men ikke mindst, så vil vi alle her hos Pallas ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul og et godt nytår! 

da_DK

Login