Oktober 2021

Pallas indleder samarbejde med sensor-virksomheden Alerto

Pallas er stolte af at kunne introducere Alerto som ny samarbejdspartner. Alerto arbejder med sensorteknologi, der gør arbejdet i ældreplejen lettere for de ansatte og hverdagen tryggere for borgeren.

Bevægelsessensorerne gør det nemlig muligt at observere borgeren på en helt ny måde, samtidig med at de fungerer som nødopkald, hvis borgeren f.eks. falder i badeværelset og ikke kan komme op igen uden at have sin nødkaldsknap på sig. Hvis ingen af sensorerne har set borgeren borgeren bevæge sig i f.eks. tre timer, vil Alerto sende besked til deres landsdækkende og døgnbemandede vagtcentral, der også er godkendt af Rigspolitiet.

Mikkel Møller (t.v.) og Lasse Holm fra Alerto (t.h.)

“Vi tror på, at teknologi skal understøtte omsorgsarbejdet, og vi ser spændende perspektiver i at kunne supplere de menneskelige input med borgerrelevant info ændres til: borgerrelevant information, som f.eks. afvigende søvnmønstre eller ændring i typisk antal toiletbesøg. Derved kan hjemme- og ældreplejen yde endnu bedre service og omsorg fortæller Mikkel Møller, områdeansvarlig hos Pallas.

“Enig,” istemmer Lasse Holm, der er COO hos Alerto. “I vores øjne skal teknologien fungere som plejepersonalets forlængede arm. Samtidig mener vi, at man skal forvente mere af nødkald, end man gør i dag – de skal være en integreret del af et tryghedsskabende plejesystem.”

Ny Åben platform-strategi

“Samarbejdet med Alerto er det første eksempel på vores nye strategi,” fortæller Peter Biltsted, administrerende direktør hos Pallas, “hvor vi ønsker at gøre Smart Center til en åben platform for alle de gode idéer og løsninger, som hjemme- og ældreplejen er interesserede i, såsom Alertos.”

“På den måde,” fortsætter Peter Biltsted, “vil vi kunne tilbyde kommunerne at skræddersy løsningerne efter deres ønsker med udgangspunkt i Smart Center, samtidig med at alle de her innovative virksomheder og deres gode idéer vil få en lettere vej ud til borgerne, hvor de kan gøre en forskel. Samtidig kan vi også hjælpe virksomhederne og kommunerne med at integrere data i omsorgssystemerne, som vi allerede gør med vore “egne” data. Vi er derfor også meget interesserede i at høre fra andre virksomheder, der arbejder med gode idéer, som kan bidrage til en bedre og tryggere ældrepleje.”

Besøg os på Health & Rehab-messen

Pallas og Alerto vil i fællesskab være at finde på messen Health & Rehab Scandinavia, der afholdes i Bella Centeret, København, fra den 16. til den 18. november 2021.

Health & Rehab er den største fagmesse i Skandinavien inden for sundheds- og velfærdsteknologi, hjælpemidler, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr.

Så kom og sig hej, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om vores samarbejde, løsninger og tilbud. Det er gratis at deltage.

da_DK

Login