Maj 2021

Nyt om Tidlig Opsporing og gratis adgang til demoversion

Tidlig Opsporing gør en forskel for borgerne. Brugt rigtigt, giver det et løft for både beboerne og personalet. Læs den spændende case fra Kastanjehaven i Roskilde og prøv den gratis demo selv, og oplev hvordan det er at arbejde med Tidlig Opsporing.

Prøv demoen

Lige nu kan du trygt afprøve vores demo af Pallas Smart Center, som du får adgang til helt gratis. Demoversionen består af to elementer: Indrapportering (triagering) og Oversigtstavle. I demoen møder du en oversigt over en række fiktive borgere. Disse fiktive borgere er delt op i teams – der enten fungerer som kørelister for hjemmeplejen, eller et afsnit på et plejecenter eller lignende – hvor du kan klikke på en borger og få mulighed for at triagere dem efter Roskildehjulets principper om Tidlig Opsporing.

Demoen giver dig mulighed for at se, hvor enkelt og ligetil vores app er at arbejde med. Oven i købet kan vi altid tilpasse den, så den imødekommer de behov, I har på din arbejdsplads.

Tidlig Opsporing: Vi kommer hurtigere i gang

Et af de steder, hvor Pallas Smart Center med Tidlig Opsporing har gjort en stor forskel, er på plejecentret Kastanjehaven i Roskilde Kommune:

“Vi bruger stort set ikke krudt på overlevering ved vagtskifte, fordi vi har app’en med Roskildehjulet,” forklarer Lotte Nielsen, der er afdelingsleder på plejecenteret.

Her er Smart Center og Tidlig Opsporing en fast og afgørende del af arbejdsdagen for de 55 ansatte. Efter Pallas’ app er kommet i brug, oplever personalet, at de er på forkant med plejen at beboerne, fordi de nu hurtigt kan danne sig et overblik over beboerne, og hvor der er ekstra eller særlig behov for pleje og behandling.

“Vi er faktisk en smule foran med plejen af beboerne, fordi vi netop bruger det så aktivt,” forklarer Lotte Nielsen.

Læs hele interviewet med Kastanjehavens afdelingsleder, her:

da_DK

Login